Rapport från showdownträning på Beckombergahallen

I onsdags blev det ett besök på Beckombergahallen i Vällingby, för en dejt med ett härligt showdown-gäng som bjöd på skön stämning!

Varje vecka träffas unga medlemmar ur Aktiva Synskadade för att träna showdown mellan 18-20 på onsdagar och 17-20 på söndagar. Sugen på att testa? Hör av dig till kansliet, vi tar gärna emot fler! Läs gärna mer på: http://www.aktivasynskadade.org/aktiviteter-i-foreningen/idrottsverksamhet/.

(Syntolkning. Bild 1: en bild på Beckombergahallens fasad. Bild 2: tränare Lasse och Sanar hjälps åt att sätta ihop showdownbordet. Bild 3: Mikael representerar i rödsvart matchtröja med texten “Aktiva Synskadade, Showdown, Mikael Lundström” på ryggen. Bild 4: Emil fångad i en actionrörelse där han precis ska smälla till bollen. Bild 5: närbild på Angelinas handskbeklädda hand, som håller i racketen. Bild 6: Angelina och Emil i actionspel. Bild 7: närbild på handske, glasögon och racket, liggandes på en grön matta. Bild 8: Lasse som dömer spelet, Emil ska precis möta en boll som Angelina smashat. Bild 9: Mikael och Jing i match mot varandra. Bild 10: Emil och Angelina som pustar ut på en bänk i korridoren utanför träniningslokalen, i bakgrunden tegelvägg.)

Följ oss gärna på sociala medier för att få senaste nytt!