Hoppa till innehåll

Allmän information om att delta i aktivitet

Här hittar du information om vad som gäller ifall du vill vara med på en aktivitet hos Aktiva Synskadade. Om inget annat anges håller vi till på Mälargårdarna i Torsviby 6, Enköping.

För övriga aktiviteter, som längre resor och endagsutflykter, hittar du information om mötesplats, tid och avgift i Aktivitetsbladet, klicka gärna HÄR för att komma dit.

Hur gör jag för att delta i en aktivitet?

Har du hittat en aktivitet som du vill vara med på? Vad roligt, då är nästa steg att kontakta kansliet. Det gör du antingen på kansli@aktivasynskadade.org, eller genom att ringa/smsa 070 199 26 11.

Var noga med att uppge hela ditt namn, samt om det är något som ledarna behöver veta om, till exempel allergier eller om du har med ledarhund. Se också till att i god tid (senast 14 dagar innan aktiviteten), anmäla om du behöver boka resa via kansliet.

Anmälan ska ske senast fredagen veckan före aktiviteten, om inget annat datum anges.

Jag vill börja i en av era idrottsträningar, hur gör jag då?

Om du är intresserad av vår idrottsverksamhet med regelbundna veckoträningar kan du antingen kontakta kansliet eller den person som står som ansvarig tränare under respektive idrott.

Var äger aktiviteterna rum?

Merparten av aktiviteterna är förlagda ute på våra gårdar, Mälargårdarna, utanför Enköping, men vi åker också på utflykter och resor runt om i landet och ibland även längre resor utomlands. Vi har också regelbundna idrottsträningar på idrottshallar i Vällingby och Enskede. Om inget annat anges i informationen om aktiviteten äger den dock rum på nämnda Mälargårdarna.

Avgifter

Aktiviteter som inte äger rum på gårdarna har egna avgifter, samt att vissa gårdsaktiviteter kan ha särskilda kostnader. Idrottsträningarna är gratis, men du behöver vara medlem hos oss för att delta. Om inte annat anges i informationen om aktiviteten gäller dock nedanstående för deltagande i våra helgaktiviteter på Mälargårdarna. I denna ingår resa från Stockholm till gårdarna och tillbaka, mat, husrum och eventuellt material.

  • Barn upp till 8 år deltar gratis
  • 9-25 år 150 kr
  • 26 år och uppåt 300 kr
  • Familj 500 kr
  • Eventuella tolkar och ledsagare som medföljer betalar samma avgift


Swish logotype

Vill du stötta os via Swish så är numret 900 96 97.

Vill du stötta os via vårt bankgiro-konto så är numret BG 900-9697.