Hoppa till innehåll

Bli medlem

Som medlem i Aktiva Synskadade får du tillgång till alla de aktiviteter vi erbjuder, bland annat vår idrottsverksamhet. För att få rösträtt på årsstämman behöver du ha betalat ditt medlemskap innan stämman. Använd den blå knappen längst ned på sidan för att registrera dig. I samband med registreringen får du information om de olika inbetalningsalternativen. Om du vill ha hjälp med att registrera dig, kontakta kansli@aktivasynskadade.org eller 08-744 15 93.

Om ni är fler än två personer i samma familj som vill bli medlemmar, gäller det rabatterade familjemedlemsskapet. Alla som ska ingå i medlemskapet behöver registrera sig, använd ”+Lägg till familjemedlem” längst ned till höger i formuläret.

Medlemsavgifter:

  • 200 kr för enskild medlem
  • 500 kr för familjemedlemskap
    Som familj räknas: föräldrar och barn till och med det år de fyller 18 år. Medlemmarna i familjen ska även vara mantalsskrivna på samma adress för att få familjerabatt.

Klicka här för att bli medlem

Bli volontär/funktionär

Vi söker alltid efter engagerade volontärer/funktionärer till våra aktiviteter, det gäller både punktinsatser och regelbundna uppdrag. Det kan till exempel handla om att vara chaufför till våra aktiviteter, hjälpa till med matlagning eller ledsagning och mycket annat. Ibland annonserar vi på www.volontarbyran.se, men ofta söker vi via våra sociala medier eller här på hemsidan under Nyheter. Hittar du inget aktuellt uppdrag just nu? Hör gärna av dig ändå, nya krafter behövs nästan alltid! 

Skriv till: kansli@aktivasynskadade.org
Ring: 08-744 15 93 eller 070-199 26 11