Hoppa till innehåll

Bli medlem

Som medlem i Aktiva Synskadade får du tillgång till alla de aktiviteter vi erbjuder, bland annat vår idrottsverksamhet. För att få rösträtt på årsstämman behöver du ha betalat ditt medlemskap innan stämman. Använd den blå knappen längst ned på sidan för att registrera dig. I samband med registreringen får du information om de olika inbetalningsalternativen. Om du vill ha hjälp med att registrera dig, kontakta kansli@aktivasynskadade.org eller 08-744 15 93.

Om ni är fler än två personer i samma familj som vill bli medlemmar, gäller det rabatterade familjemedlemsskapet. Alla som ska ingå i medlemskapet behöver registrera sig, använd ”+Lägg till familjemedlem” längst ned till höger i formuläret.

Medlemsavgifter 2021:

  • 200 kr för enskild medlem
  • 500 kr för familjemedlemskap
    Som familj räknas: föräldrar och barn till och med det år de fyller 18 år. Medlemmarna i familjen ska även vara mantalsskrivna på samma adress för att få familjerabatt.

Vill du bli stödmedlem så kan du använda formuläret längre ner på sidan.

Bli volontär/funktionär

Vi söker alltid efter engagerade volontärer/funktionärer till våra aktiviteter, det gäller både punktinsatser och regelbundna uppdrag. Det kan till exempel handla om att vara chaufför till våra aktiviteter, hjälpa till med matlagning eller ledsagning och mycket annat. Ibland annonserar vi på www.volontarbyran.se, men ofta söker vi via våra sociala medier eller här på hemsidan under Nyheter. Hittar du inget aktuellt uppdrag just nu? Hör gärna av dig ändå, nya krafter behövs nästan alltid! 

Skriv till: kansli@aktivasynskadade.org
Ring: 08-744 15 93 eller 070-199 26 11

Andra sätt att stötta oss

Du kan stötta oss genom att donera bidrag och gåvor, vilket uppskattas enormt.
Du bidrar på ett enkelt sätt genom betalningstjänsterna som du hittar längre ner på denna sida eller på startsidan.

Donationer kan lämnas i valfritt belopp. Du kan också bli månadsgivare. Du godkänner då att vi drar ett belopp från ditt konto varje månad. Beloppen du kan välja mellan är 25, 50, 100 och 200 kronor. 

Vill ditt företag bli sponsor? Du syns då på vår sponsorsida. Kontakta oss per e-post eller telefon

kansli@aktivasynskadade.org
08-744 15 93 eller 070 199 26 11

 

Swish logotype

Vill du hellre skicka med Swish så är vårt nummer 900 96 97.

Bankgirot logotype

Vill du betala med Bankgiro så är vårt nummer 900-9697.

Svensk insamlingskontroll logotype

Vårt arbete kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll, vilket är en garanti för att minst 75 % betalas ut till ändamålet, något Aktiva Synskadade har förbundit sig till i och med avtalet.