Hoppa till innehåll

Hej Adrian Mikkelsen!

Syntolkning: porträttbild på Adrian, han har ljusgrön tröja, glasögon med mörka bågar och tittar in i kameran, bakgrunden är i ofokus.
Porträttbild på Adrian, han har ljusgrön tröja, glasögon med mörka bågar och tittar in i kameran, bakgrunden är i ofokus.

Hej Adrian Mikkelsen! Hur kom du med i Aktiva Synskadade?
Det var mina föräldrar som berättade om föreningen för mig när jag var liten.

Hur länge har du varit med?
Jag tror nog att det är ungefär 10 år som jag har varit medlem.

Vad använder du föreningen till?
Jag går på fäktning en gång i veckan, jag åker till gårdarna ibland och hänger med mina kompisar. Och ska nu i februari iväg med ett gäng till Alperna.

Vad är positivt med att vara med i föreningen?
Man får utöva en roliga sporter som passar en och som dessutom ger en förutsättningarna för att kunna utöva en sport som vem som helst.

Syntolkning: porträttbild på Adrian, han har ljusgrön tröja, glasögon med mörka bågar och tittar in i kameran, bakgrunden är i ofokus.

Träffa några medlemmar!

en bild på familjen Åberg (Lotta, Torbjörn, Oliver och Hugo), tagen i en skidbacke. Alla har täckkläder, hjälmar och skidglasögon, i Torbjörns glasögon reflekteras hans hand som tar fotot. Det är lite disigt väder och i bakgrunden skymtar granar.

Hej familjen Åberg!

Hej familjen Åberg! Hur och när kom ni med i Aktiva Synskadade? Vi letade på nätet efter en förening för synskadade och hittade då Aktiva

Läs mer »
Mikael Åkerberg spelar goalball

Hej Mikael Åkerberg!

Hej Mikael Åkerberg, funktionär och ansvarig tränare för goalballverksamheten! Hur kom du med i Aktiva Synskadade?Det var genom att jag började spela goalball i föreningen. Efterhand

Läs mer »
Ingrid Wallsten gör tummen upp

Hej Ingrid Wallsten!

Hej Ingrid Wallsten! Hur kom du med i Aktiva Synskadade?Det var mamma som fixade det. Hur länge har du varit med?2 år. Vad gör du

Läs mer »
Porträttbild på Adrian Mikkelsen. Han har ljusgrön tröja, glasögon med mörka bågar och tittar in i kameran

Hej Adrian Mikkelsen!

Hej Adrian Mikkelsen! Hur kom du med i Aktiva Synskadade?Det var mina föräldrar som berättade om föreningen för mig när jag var liten. Hur länge

Läs mer »

Aktivitetskalender

Vår Facebook