Hoppa till innehåll

Skänk pengar till Aktiva Synskadade genom din auktion på Tradera!

Nu finns Riksföreningen Aktiva Synskadade på Tradera! Som vi tidigare berättat är vi sedan något år med i Pennybridge – ”ett välgörenheternas Spotify”, som de själva beskriver sig. Hos Pennybridget kan du hitta välgörande ändamål att skänka valfria summor till, både som företag och privatperson. Nu har företaget lanserat ett spännande samarbete med Tradera. Lanseringen betyder att när en av Traderas ca två miljoner säljare startar en auktion kommer de att erbjudas möjligheten att skänka intäkterna till oss och alla andra ändamål som är registrerade på Pennybridges plattform.

Jätteroligt tycker vi – sprid gärna ordet och varför inte starta en auktion? Klicka HÄR för att starta en auktion till förmån för vår idella förening. Aktiva Synskadade jobbar för att ge personer med synskada, med särskild inriktning barn och unga, en aktiv och meningsfull fritid!

”Svenskarnas givande ökade med flera procentenheter under 2020* och på Tradera samlas flera miljoner kronor in till välgörenhet varje år. Nu utökar Tradera sin satsning och lanserar funktionen Donera med Tradera, som underlättar för användarna att skänka pengarna till valfri insamling. Hittills finns omkring 140 anslutna insamlingar att välja mellan.”

Läs mer här: Tradera storsatsar på välgörenhet – nu kan användarna donera direkt till insamlingar | Tradera (mynewsdesk.com)

Syntolkning: Pennybridge logotyp, den är orange och deras slogan är ”give small – give to all”, samt Traderas logotyp som har gul botten och svart text där det även står ”The circular market”.

Träffa några medlemmar!

en bild på familjen Åberg (Lotta, Torbjörn, Oliver och Hugo), tagen i en skidbacke. Alla har täckkläder, hjälmar och skidglasögon, i Torbjörns glasögon reflekteras hans hand som tar fotot. Det är lite disigt väder och i bakgrunden skymtar granar.

Hej familjen Åberg!

Hej familjen Åberg! Hur och när kom ni med i Aktiva Synskadade? Vi letade på nätet efter en förening för synskadade och hittade då Aktiva

Läs mer »
Mikael Åkerberg spelar goalball

Hej Mikael Åkerberg!

Hej Mikael Åkerberg, funktionär och ansvarig tränare för goalballverksamheten! Hur kom du med i Aktiva Synskadade?Det var genom att jag började spela goalball i föreningen. Efterhand

Läs mer »
Ingrid Wallsten gör tummen upp

Hej Ingrid Wallsten!

Hej Ingrid Wallsten! Hur kom du med i Aktiva Synskadade?Det var mamma som fixade det. Hur länge har du varit med?2 år. Vad gör du

Läs mer »
Porträttbild på Adrian Mikkelsen. Han har ljusgrön tröja, glasögon med mörka bågar och tittar in i kameran

Hej Adrian Mikkelsen!

Hej Adrian Mikkelsen! Hur kom du med i Aktiva Synskadade?Det var mina föräldrar som berättade om föreningen för mig när jag var liten. Hur länge

Läs mer »

Aktivitetskalender

Vår Facebook