Rapport från Tandem- och Hajkhelg 18-20 september

Ett glatt gäng i blandade åldrar samlades på Mälargårdarna för en härlig hösthelg!

Lördagen bjöd på ett fantastiskt väder med skön sol och milda vindar. Fem tandemekipage och några singelcyklar prövade både grus- och asfaltsvägarna på den doftande uppländska landsbygden.Några drog till skogs och byggde både koja och en fin lägerplats för kvällens lägereld och övernattning i tält och hängmattor. Till eftermiddagsfikat bjöds nybakad kladdkaka som även tilltalade vår get-kompis Tobbe… 🙂 Efter en god grillmiddag blev det kvällshäng kring lägerelden i den stjärnklara natten.

Med dubbla sovsäckar och till tonerna av kossor och kanske andra vilda djur, hade hajk-gänget slumrat tämligen gott när de startade söndagsmorgonen, med återstart av lägerelden och möjligen några grillade marshmallows. Söndagens cykling blev tyvärr inställd då vi saknade piloter, men vår kamrat Laban bjöd på några åkturer för de som ville hänga med på hans Kawasaki Vulcan 1500.Till lunch bjöds på god soppa och vedgrillade kolbullar som gav extra energi till städ och packning innan hemfärden.

En del avslutade helgen på Beckis, för vår söndagssimning i samarbete med DBFK.Hälsningar från ansvariga ledare Aini, Kongo och Anderz

ST: Bild 1, Angelina framför minibussen, hon har rosa tröja, långt brunt hår och solglasögon. Bild 2, ansvariga ledare Aini och Kongo, båda har cykelhjälm och står redo att cykla. Bild 2 och 3, barn på cyklar, redo att ge sig iväg. Bild 4, en get står på utebordet och blir matad med lite kladdkaka på en sked. Bild 5, ansvarig ledare Anderz sitter i skräddarställning i solen, bakom en röd husvägg. Bild 6, 7, 8, barn och vuxna runt lägerelden, samt en bild på bara elden. Runt omkring är det mörkt. Bild 9, porträttbild på en 2 personer framför en stor gul träport, huset är i vit sten.