Hoppa till innehåll

Rapport från Bad- och Båthelg 16-18 augusti

Hej!

Tack alla som kom på bad- och båtaktiviteten ute på gårdarna helgen som var, 16-18 augusti. Här kommer en liten rapport för er som inte var med! 

Det blev vare sig mycket bad eller båt. Vädret var blåsigt och båtmotorerna krånglade, men vi var glada ändå. Båtgänget meckade och gjorde sitt yttersta för att få snurr på motorerna. Lördagens lunch tillagades utomhus över öppen eld och blev en supergod kycklingwok. Zane och Banu bakade goda bullar som vi alla åt av. På eftermiddagen bakade Banu, Karin och Robin en äppelpaj.

Sen var det häng före middagen. Vi var ett stort gäng som hjälptes åt i köket med middagen. Vi gjorde egen plocksallad så det var många skålar som skulle fyllas med godsaker. Det blev en lugn kväll med häng runt köksbordet och chips, medan några andra spelade plump i loungen.

På söndagen badade några tappra själar i Mälaren före lunchen och städningen. Det åktes även lite svan bakom båtarna som kom igång under dagen! Vi hade en supertrevlig helg och kunde, vädret till trots, ändå vara ute väldigt mycket. På återseende och väl mött, hälsar Karin Morén.

Ha en fin tisdag nu!

(Syntolkning: bild 1, en barnvagn i förgrunden och i bakgrunden en grillring, med en man som grillar. På en bänk sitter ett barn och på den andra en kvinna. Bild 2, Karin som sitter vid ett picknickbord och ammar, med färgglada plastmuggar uppdukat på bordet. Bild 3, utsikt över bryggan, där två barn syns längst ut. Himlen är lätt molning, solen skiner igenom lövverket.)

Bild med en barnvagn i förgrunden och i bakgrunden en grillring, med en man som grillar. På en bänk sitter ett barn och på den andra en kvinna.
Karin som sitter vid ett picknickbord och ammar, med färgglada plastmuggar uppdukat på bordet.
Utsikt över bryggan, där två barn syns längst ut. Himlen är lätt molning, solen skiner igenom lövverket.

Träffa några medlemmar!

en bild på familjen Åberg (Lotta, Torbjörn, Oliver och Hugo), tagen i en skidbacke. Alla har täckkläder, hjälmar och skidglasögon, i Torbjörns glasögon reflekteras hans hand som tar fotot. Det är lite disigt väder och i bakgrunden skymtar granar.

Hej familjen Åberg!

Hej familjen Åberg! Hur och när kom ni med i Aktiva Synskadade? Vi letade på nätet efter en förening för synskadade och hittade då Aktiva

Läs mer »
Mikael Åkerberg spelar goalball

Hej Mikael Åkerberg!

Hej Mikael Åkerberg, funktionär och ansvarig tränare för goalballverksamheten! Hur kom du med i Aktiva Synskadade?Det var genom att jag började spela goalball i föreningen. Efterhand

Läs mer »
Ingrid Wallsten gör tummen upp

Hej Ingrid Wallsten!

Hej Ingrid Wallsten! Hur kom du med i Aktiva Synskadade?Det var mamma som fixade det. Hur länge har du varit med?2 år. Vad gör du

Läs mer »
Porträttbild på Adrian Mikkelsen. Han har ljusgrön tröja, glasögon med mörka bågar och tittar in i kameran

Hej Adrian Mikkelsen!

Hej Adrian Mikkelsen! Hur kom du med i Aktiva Synskadade?Det var mina föräldrar som berättade om föreningen för mig när jag var liten. Hur länge

Läs mer »

Aktivitetskalender

Vår Facebook