Hoppa till innehåll

Rapport från blöta men roliga helger på gårdarna

Helgerna 8-10 februari och 15-17 februari var det tänkt att det skulle bli full rulle ute på gårdarna. Planerna var en skridskohelg samt en vintermotorhelg. Dock var vädret emot oss och vi fick snabbt ändra aktiviteter.

Vi hade hyrt skridskor till skridskohelgen men som tur var kunde vi ändra det till skidor, isen var för tunn och osäker att åka på.
Vi plattade till en slinga med skoter från Lillebo ner till vattnet, genom skogen där alla som ville fick prova turskidor.
På eftermiddagen åkte de största entusiasterna till ett preparerat spår utanför Enköping.
Söndagen var väldigt fin men för varm för vintersport, så de blev promenad och annan uteaktivitet. Vi åt god mat och hade som vanligt väldigt trevligt på kvällen.
Den andra halvan av gänget var där för att spela Showdown. De körde på hårt med turnering och träning hela helgen.

En person står på skidor med ryggen mot kameran. En annan står framför och pratar med hen

Årets motorhelg under vintern blev en lyckad aktivitet. Fokus blev på våra yngre deltagare som körde fyrhjuling i det soliga vädret. Efter en lång dag med utevistelse var det sedan skönt att ta en bastu, äta god mat och titta på melodifestivalen tillsammans.

Söndagen bjöd på mer körning och det blev även tid över att umgås med våra getter som denna helg var på bushumör och rymde från sin hage.

Träffa några medlemmar!

en bild på familjen Åberg (Lotta, Torbjörn, Oliver och Hugo), tagen i en skidbacke. Alla har täckkläder, hjälmar och skidglasögon, i Torbjörns glasögon reflekteras hans hand som tar fotot. Det är lite disigt väder och i bakgrunden skymtar granar.

Hej familjen Åberg!

Hej familjen Åberg! Hur och när kom ni med i Aktiva Synskadade? Vi letade på nätet efter en förening för synskadade och hittade då Aktiva

Läs mer »
Mikael Åkerberg spelar goalball

Hej Mikael Åkerberg!

Hej Mikael Åkerberg, funktionär och ansvarig tränare för goalballverksamheten! Hur kom du med i Aktiva Synskadade?Det var genom att jag började spela goalball i föreningen. Efterhand

Läs mer »
Ingrid Wallsten gör tummen upp

Hej Ingrid Wallsten!

Hej Ingrid Wallsten! Hur kom du med i Aktiva Synskadade?Det var mamma som fixade det. Hur länge har du varit med?2 år. Vad gör du

Läs mer »
Porträttbild på Adrian Mikkelsen. Han har ljusgrön tröja, glasögon med mörka bågar och tittar in i kameran

Hej Adrian Mikkelsen!

Hej Adrian Mikkelsen! Hur kom du med i Aktiva Synskadade?Det var mina föräldrar som berättade om föreningen för mig när jag var liten. Hur länge

Läs mer »

Aktivitetskalender

Vår Facebook