Tips: Syntolkade visningar på Moderna Museet, Stockholm – gratis

Om syntolkade visningar

Moderna Museet har erbjudit syntolkade visningar i 10 år och har allt sedan starten baserats på att ge en helhetsupplevelse av museet och att få uppleva utvalda konstverk på riktigt nära håll. Visningarna utformas av museets konstpedagog Maria Taube som har över 15 års erfarenhet av syntolkade visningar.

ARTHUR JAFA – Syntolkad visning

Torsdag 22 augusti kl 17.00

Nu är det återigen dags för en syntolkad visning på Moderna Museet. Den här gången visas utställningen Arthur Jafa: En serie ytterst osannolika, men extraordinära överlämnanden (med Ming Smith, Frida Orupabo och Myssylanyus). Visningen hålls av en av museets konstpedagoger och här ges chansen att uppleva utställningen på riktigt nära håll.

Visningen riktar sig till alla som har nedsatt syn och ledsagare. Den är kostnadsfri och man behöver inte förboka sin plats. Vi möts vid informationsdisken i entrén till museet.

Välkomna!

Läs mer om Arthur Jafa genom att klicka HÄR.

MER SYNTOLKAT – Kommande visningar

Torsdag 18 september kl 17.00
Torsdag 24 oktober kl 17.00
Torsdag 21 november kl 17.00
Torsdag 19 december kl 17.00

Läs mer om visningarna genom att klicka HÄR.

(Syntolkning: bild på en man som tar ett självporträtt med en äldre kamera i en spegel. Han har en allvarlig min och tittar rakt fram.)

(Syntolkning: bild på en man som tar ett självporträtt med en äldre kamera i en spegel. Han har en allvarlig min och tittar rakt fram.)
Arthur Jafa, Monster, 1988 Gelatinsilverfotografi © Arthur Jafa. Courtesy konstnären och Gavin Brown’s enterprise, New York/Rome
Följ oss gärna på sociala medier för att få senaste nytt!