Showdown-/ och trädgårdshelg för våra entusiaster

Nu till helgen, 25-27 maj, kör vi en efterlängtad Showdown-/ och trädgårdshelg. Intresset för denna aktivitet har varit stort och många anmälningar har strömmat in.

På fredag, tidig eftermiddag, drar ett gäng Showdown-entusiaster iväg till gårdarna. Varför så tidigt kanske ni undrar? Jo, får att det ska göras ett litet reportage om Showdown. Så spännande. Ett tv-team kommer och filmar och ska utmana våra spelare, vilka tror ni kommer vinna? Håll utkik på facebook och här på hemsidan om hur det gick.

Trädgårdsentusiaster

I minibussarna som avgår från Telefonplan kl.19 kommer “trädgårdsmästarna”. Vi ser fram emot att få härliga blomsterarrangemang i trädgården och kanske blir det piffat i köksträdgården? Vi har många i föreningen som med sina gröna fingrar ser till att vi andra får njuta av en färgsprakande trädgård. Skicka gärna in bilder från gårdarna till kansli@aktivasynskadade.org. Obs, om det är andra personer på bilderna än du själv måste medgivande finnas.

Minigolf i Tanto

Den 2:a juni kommer vi spela minigolf i Tanto. Det var tänkt med brännboll först, men vi har nu ändrat till minigolf. Efter minigolfen grillar vi korv på ledaren Ingalills kolonilott. En mysig och aktiv dag. Anmäl er som vanligt till kansli@aktivasynskadade.org