Rapport från 50-årsjubileet 30 maj-2 juni

Hej! Här kommer rapport från det fabulösa 50-årsjubileet som vi hade ute på gårdarna i början av sommaren.


Ett glatt gäng utanför ett av våra hus på Mälargårdarna. FOTO: Emil Erdtman.
Ett glatt gäng utanför ett av våra hus på Mälargårdarna. FOTO: Emil Erdtman.

“Ett Aktivt 50-års kalas hölls lördagen den 1 juni på Mälargårdarna. 118 personer deltog aktivt och glatt vid vårt helgfirande.

Efter välkomnandet kring grillen på ön delades alla in i lag, där både barn och vuxna behövdes för genomförandet av tipspromenad, med aktiviteter runt hela vårt område under eftermidagen. Nya och gamla medlemmar möttes och historier och minnen delades med många glada miner.

En dignande middagsbuffé dukades upp och vi fick alla plats på vår stora, nylagda innegård på Mälarvik. Under middagen blev det minnestal med hågkomster, men även sång och musik till underhållning. Alla deltog även med framträdanden från sina lag, vilka bjöd på såväl teater som nyskrivna sånger.

Senare dansade några till vårt jubileumsdisko, andra jammade loss på vår öppna utomhus-scen eller bara hängde runt och umgicks med nya och gamla kamrater.

Stämningen var på topp och förrutom ett av blåsten lössläppt partytält, vilket infångades, blev kvällen mycket trevlig. På söndagen kom även solen fram, så några tog ett morgondopp innan en härlig brunch. Vi avrundade helgen med ett klurigt musikquizz ute i gröngräset.

Ett stort och varmt tack till alla som på olika sätt hjälpt till, och biddragit till att möjliggöra föreningens jubileumskalas.” 🧡

Nu tar vi nästa 50 år med samma anda!

(Syntolkning. Bild 1: gruppbild på de flesta som var med på jubileet, utanför ett av husen på Mälargårdarna. Bild 2: ballonger upphängda på snöre utomhus, där två stycken är en guldfärgad 5:a och 0:a. Bild 3: färgglada glödlampor upphängda under taken på terassen, med skogen i bakgrunden.)


Ballonger upphängda på snöre, där två stycken är en guldfärgad 5:a och 0:a.

Färgglada glödlampor upphängda under taken på terassen, med skogen i bakgrunden.