Blöta men roliga helger på gårdarna

Helgerna 8-10 februari och 15-17 februari var det tänkt att det skulle bli full rulle ute på gårdarna. Planerna var en skridskohelg samt en vintermotorhelg. Dock var vädret emot oss och vi fick snabbt ändra aktiviteter.

Vi hade hyrt skridskor till skridskohelgen men som tur var kunde vi ändra det till skidor, isen var för tunn och osäker att åka på.
Vi plattade till en slinga med skoter från Lillebo ner till vattnet, genom skogen där alla som ville fick prova turskidor.
På eftermiddagen åkte de största entusiasterna till ett preparerat spår utanför Enköping.
Söndagen var väldigt fin men för varm för vintersport, så de blev promenad och annan uteaktivitet. Vi åt god mat och hade som vanligt väldigt trevligt på kvällen.
Den andra halvan av gänget var där för att spela Showdown. De körde på hårt med turnering och träning hela helgen.

En person står på skidor med ryggen mot kameran. En annan står framför och pratar med hen

Årets motorhelg under vintern blev en lyckad aktivitet. Fokus blev på våra yngre deltagare som körde fyrhjuling i det soliga vädret. Efter en lång dag med utevistelse var det sedan skönt att ta en bastu, äta god mat och titta på melodifestivalen tillsammans.

Söndagen bjöd på mer körning och det blev även tid över att umgås med våra getter som denna helg var på bushumör och rymde från sin hage.