Active games – en händelserik helg

Active Games
28 april – 1 maj

I år var det femte gången vi arrangerade Active Games på Mälargårdarna och i Enköping. Tävlingarna hölls över en långhelg den här gången, vilket har sina för- och nackdelar. Nackdelarna är att många har annat för sig då, men fördelarna är att vi får extra tid att umgås på och att man inte behöver stressa för att hinna med allt.

Tävlingar under Active games

Totalt var vi ca 25 personer som var på plats. Då det egentliga startfältet var lite tunt, öppnade vi upp för syskon, föräldrar och andra att vara med. Vi tävlade i fotbollsstraffar, goalball, bowling, simning, showdown och löpning. De som ville köra en tur på föreningens fina tandemcyklar fick också möjlighet att göra det. På måndagkvällen, var det Valborg, då fick vi beundra en ståtlig majbrasa som värmde gott, och njuta av hur fint och öppet det blivit nere vid vattnet. Våren sjöngs förstås in och det grillades korv nere på badön. Vi hann även med att göra spännande musikquiz, hänga i musikrummet, hoppa studsmatta och att bara chilla. Innan vi åkte hem på tisdagen hölls den sedvanliga prisutdelningen. Då delades diplom ut för olika prestationer och alla verkade glada och nöjda.

Vilken kanonhelg vi fick och jag hoppas vi blir ännu fler som syns på Active Games nästa år. Det är en händelserik och riktigt trevlig aktivitet. Vi åkte hem trötta men glada och ser fram emot fler roliga aktiviteter.

Läs även om vad vi gjorde under motorhelgen som var 9-13 maj

/Anna Nilsson

 

Följ oss gärna på sociala medier för att få senaste nytt!